Sunday, July 13, 2014

Haruskah Marah ?

Hai (@zaynmalik) mau bagi bagi kisah lagi ni. Kenapa kita harus marah ketika kita bisa membuat orang bahagia ? Tapi haruskah membuat orang bahagia dengan membuat marah orang lain ? Kenapa engga lo membuat bahagia orang tanpa membuat yang lain merasa marah ?

1. Maho 
Tapi iya ga si, kayanya ga cuma gua doang yang kalo di bilang maho ga marah. Kayanya semua cowok juga gitu, iya ga ho ? wkwkwk. Gua tu orangnya ga munafik ya, kalo ada cowok yang ganteng ya gua bilang ganteng, kalo emang hal kaya gini lu bilang ini maho, faktanya cowok yang dibilang ganteng sama cowok itu emang bener bener ganteng daripada cewek yang bilang, ye ga ? Gua kadang kalo lagi bete diem aja ga ada bahan obrolan sama temen gua yang cewek, ada cowok ganteng lewat gua bilang aja "hhuuhh ganteng tu" secara otomatis pasti temen gua ketawa, selain dapet keharmonisan persahabatan, dapet gua pahala satu, mau dibilang apa juga inget kata Demi Lovato "Really don't Care"
2. Cabe atau Terong
Gua emang banyak yang bilang gua itu cabe cabean, eh gua woles aja, gaul lagi jadi cabe cabean, faktanya setiap gua terima gua di bilang cabe, temen gua ngakak. Coba deh, asik deh bener, lu pasti eksis kalo jadi cabe atau terong, ada lagunya kan "cabe cabean, hhh cabe cabean" gua kadang ngakak kalo gua sendiri yang nyanyi itu. Gua juga enjoy di bilang cabe, orang temen gua ngakak terus, toh gua juga ga pake bedak, gua ga pamer toket walaupun emang gua gapunya toket sih, warna kulit muka sama leher sama, liat aja tuh di fotonya, ganteng kan ahaha, rambut ga lepek, ya kalo sampe sekolahan agak sedikit lepek si, gua bukan plantae, bukan masuk famili solanaceae, dan ga masuk genus capcisium, uhlala pinter biologi kan gua. NILAI UN BIOLOGI GUA AJA 5, SETAN !!
3. Bukan Jablay kan ?
Laylaylaylaylay ahaha, hey kalo bukan jablay bawa enjoy aja kita bercandain mereka. Lo tau ga si udah ga jaman mangkal di Taman Lawang, lo jablay apa banci ? ahahaha. Kaya gue dong mangkal noh di Ritz Calton, GI, nah elo ? mangkal di pengkolan pemda, bareng makanya kalo mau. Bawa enjoy aja kalo lu bukan jablay, ngapain marah ye ga ?

Hai hai, ini cuma becanda becanda aja ya, emang ada waktunya kita harus bawa enjoy, tapi terkadang mungkin ada beberapa orang yang memanfaatkan keenjoyan kita itu buat bahan ledekan dia, so kalo emang udah keterlaluan lu jangan tinggal diem juga ya, setiap orang kan punya harga diri, jangan mau di injek injek harga dirinya sama mahluk yang sama derajatnya :)

Glee season 6 rumor

Glee season 5 is over, glee club in McKinley High School was totally over, but show must go on guys. I heard that a lot of names that will be on glee, i can't say it it's just a secret, ahaha. Is it right Sue Sylvester, the leader of cheerleader will be replaced by Mr. Schue ? Will Schuester ? And the old cast Lea Michelle and Naya Rivera were the only two girls who will stay their character, their role ?
Some places also have been issued to be set of Glee, New York City maybe the one everyone guessing, yes it was, New York City was the set of new season of Glee season 6. So if you want to know more than this, just like the facebook fanpage on glee :) 

Friday, July 11, 2014

Becca Tobin(as Kitty at Glee)'s Boyfriend Found Dead in Philly Hotel

'Glee' star Becca Tobin's boyfriend Matt Bendik was found dead Thursday in a Philadelphia hotel.
Almost a year to the day after fellow Glee cast member Cory Monteith died because of an overdose.

Read more: http://www.tmz.com/2014/07/10/glee-becca-tobin-boyfriend-matt-bendik-dead-dies-philadelphia-hotel-room/#ixzz379xmXGUX

Thursday, July 10, 2014

Annabelle (movie) coming up !! Spin-off "The Conjuring"

The film will be released on October 3rd 2014. Cast : Annabelle Wallis, Ward Horton, and so much more. It was announced that a spin-off film of "The Conjuring", featuring Annabelle doll from the film. If you like horror movie, specially for American Horror Movie, spend your Halloween time for watch this :)

The Hunger Games "Mocking Jay" is coming up ??

Lionsgate released the teaser of "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1". Same as before, the second teaser of "The Hunger Games: Mockingjay, Part 1" is also broadcast propaganda to show President Snow (Donald Sutherland). 
Interestingly, this broadcast was hijacked at the end. When President Snow bragging about "Unity" (unity) to Panem, the broadcast was suddenly interrupted by the news that the "Mockingjay" is still alive. The Hunger Games : Mockingjay Part 1 is out November 21 !!!!
watch it here : https://www.youtube.com/watch?v=k4e-qJdEAXo

Chris Colfer's twitter been hacked !!

"No, i'm not leaving glee" that was what chris colfer said, according to his tweet that said he want to quit from glee because of personal problem. "It was very upsetting" he said. Well, the hacker was smart, he hacked his twitter when chris on a plane, of course he didn't have time for checking his twitter, and when he was arrived on airport, everyone tell him, then he check it up, and yap someone hacked his twitter.